Акција
-30%
Osteovital Forte 1000 mg
318 ден.223 ден.
-30%
Perskindol Cool 100ml
657 ден.460 ден.
-30%
Perskindol Active 100 ml
657 ден.460 ден.
-30%
Стабифлекс 1/3
1.259 ден.881 ден.

Kendy Makedonija

Блог

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy Makedonija © 2021. UKION SHOPS