За Нас

Мисија: Основната идеја е да се понудат квалитетни производи кои ќе допринесат за подобување на човековото здравје. Квалитетот претставува основа, и тоа е идејата, да можеме со сигурност да застанеме позади секоја група на производ со која работиме. Програмата постојано се зголемува во насока на природни производи кои ќе допринесат за подобрување на човековото здравје.

 Застапници сме  на производите на :

  • Кенди Бугарија кои се изработуваат по лиценца на Кенди Швајцарија,
  • Lactina Ltd-Бугарија една од водечките компании во Европа во својата област -репроматеријали и микробиолошки стартер култури за млекарската индустрија.
  • Simonex - биоразградливи средства за чистење и дезинфекција

Она на што сме посебно горди е сопственото производство на единствениот МЕДТАРТУФ и палетата на природни функционални производи добиени со иновирани технологии.

 

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy © 2020. UKION SHOPS