Млечна индустрија

Млечна индустрија

   

         Да ја вратиме природата на нашите трпези и да и се даде вистинската вредност и функција на храната.

         Природни стартер култури врз база на бактерии за сирење, кисело млеко, павлака и кашкавал. 

  • Lactina Ltd-Бугарија една од водечките компании во Европа во својата област -репроматеријали и микробиолошки стартер култури за млекарската индустрија.
  • Да ја вратиме природата на нашите трпези и да и се даде вистинската вредност и функција на храната.Производите добиено со Лактина стартер култури овозможуваат развој на нутритивни елементи  во крајните производи.
  • Нашиот тим од технолози ве очекува за да ви помогне во изборот и имплементација на културите за да добиете квалитетни млечни производи.
  • За сите прашања ве очекуваме на 02 3118140 и емаил: tehnolozi@kendy.com.mk
  •  

 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy © 2020. UKION SHOPS