Потребна ви е помош?
+389 2 3118140

За Нас

Мисија: Основната идеја на Кенди ДОО  е да се понудат квалитетни производи на македонскиот пазар кои ќе допринесат за одржување на човековото здравје. Квалитетот претставува основа, и тоа е идејата, да можеме со сигурност да застанеме позади секоја група на производ со која работиме. Програмата постојано се зголемува во насока на природни,иновативни и специфични производи. 

Покрај сопствените брендови , со нашето 25 годишно  искуство на пазарот нудиме висококвалитетна услуга на продажба, дистрибуција и управување и развој на производниот бренд.

 Застапници сме  на  :

  • Kendy LTD Бугарија - висококвалитетни и безбедни суплементи, витамини и минерали кои се изработуваат по лиценца на Kendy Швајцарија,
  • Lactina Ltd-Бугарија една од водечките компании во Европа во својата област - пробиотици и  микробиолошки стартер култури за млекарската индустрија.
  • Simonex Србија - биоразградливи средства за чистење и дезинфекција врз база на активен кислород.

Она на што сме посебно горди е сопственото производство на единствениот МЕДТАРТУФ и палетата на природни функционални производи добиени со иновирани технологии.

 Дистрибуција  на:

         Екстра Фунги Македонија  -  македонски производи од печурки ,  замрзнато овошје и зеленчук ,  замрзнат и свеж вргањ и останати шумски печурки. Сите производи се сертифицирани.

         Еко-груп  Македонија - органска и веган линија на иновативни производи. 100%органско и 100% вкусно 

         Извор Вадин Доо - сол тузла, хималајска сол