Потребна ви е помош?
+389 2 3118140

Контакт

Нашата локација

Kendy Makedonija
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30
1000 Скопје
Македонија
Телефон
+389 2 3118140

Контакт формулар