Потребна ви е помош?
+389 2 3118140

ЕКОЛОШКИ СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Оксимон 15 течен сапун од 1 кг е наменет за миење и дезинфекција  на раце. Безбеден еколошки,органски производ  врз база на активен кислород. Наменет за користење во индустрија и домаќ..
219 ден.
Повеќе

Раствор за брза и ефикасна дезинфекција на рамни површини  и опрема. Биоразградливо средство за дезинфекција, кое дејствува врз база на активен кислород и врши ладна стерилизација. Потполно ..
200 ден.
Повеќе

ОКСИМОН ДЕТЕРГЕНТ Е НАМЕНЕТ ЗА  РАЧНО ПЕРЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА САДОВИ,МАШИНИ И ОПРЕМА. БИОРАЗГРАДЛИВО ,АНТИБАКТЕРИСКО СРЕДСТВО ВРЗ БАЗА НА АКТИВЕН КИСЛОРОД. НЕ ОСТАВА РЕЗИДУИ И НЕ Е РЕЗИСТЕНТНО НА ..
280 ден.
Повеќе

ОКСИМОН ЗА ПОДОВИ  Е НАМЕНЕТ ЗА   ПЕРЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА СИТЕ ВИДОВИ ПОДНИ ПОВРШИНИ И ПЛОЧКИ БИОРАЗГРАДЛИВО ,АНТИБАКТЕРИСКО СРЕДСТВО ВРЗ БАЗА НА АКТИВЕН КИСЛОРОД. НЕ ОСТАВА РЕЗИДУИ И НЕ Е РЕЗИСТЕ..
280 ден.
Повеќе

ОКСИМОН 15 Течен концетрат за дезинфекција на база на активен кислород БАКТЕРИЦИД, СПОРОЦИД, ВИРУЦИД, ФУНГИЦИД, ТУБЕРКУЛОЦИД и АЛГИЦИД Оксимон 15 е многу активно средство за дезинфекција на база н..
3.100 ден.
Повеќе
Прикажани 1 до 5 од 5 (1 страни)