Потребна ви е помош?
+389 2 3118140

Информации за испорака

Информации за испорака

Цената на испорака за износ од 100 денари е бесплатна. Во останати случаи се наплаќа 120 денари.

Доставата за Скопје се врши за 1-2 дена. За останатите градови во Македонија 3-4 дена, со претходна најава на доставувачот.