Информации за испорака

Информации за испорака

Цената на испорака за износ од 100 денари е бесплатна. Во останати случаи се наплаќа 120 денари.

Доставата за Скопје се врши за 1-2 дена. За останатите градови во Македонија 3-4 дена, со претходна најава на доставувачот.

 

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy Makedonija © 2023. UKION SHOPS