Контакт

Локација

Адреса:
Kendy Makedonija
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30
1000 Скопје
Македонија
Телефон:
+389 2 3118140

Факс:
+389 2 3118 140

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy Makedonija © 2023. UKION SHOPS